Links andere activiteiten harrie fruyt van hertog
PERSOONLIJKE WEBLOG    http://www.harriefruytvanhertog.nl
TWITTER - harrie fruyt van hertog redacteur politiekdelft.nl (1141 volgers)
VIDEO'S door harrie fruyt van hertog (PRODEO) op YouTube
OLDTIMERS (>300) gefotografeerd door foto PRODEO in Delft
OLDTIMERS (>50) Karmann Ghia's op de Markt in Delft (video PRODEO Youtube)
Delftsblauwrit 2014 met oldtimers op de Markt in Delft (video PRODEO Youtube)

delft
zondag | 28 december 2014 | 23h59 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |


delft politiekdelft_nieuwjaarsborrel_2015.jpg

NIEUWJAARSBORRELS 2015

02-01-2015  Gemeente Delft
De gemeente Delft houdt op vrijdag 2 januari 2015 haar nieuwjaarsreceptie van 17.00 - 18.30 uur in het stadhuis aan de Markt.
U bent van harte welkom!
Rond 17.30 uur spreekt de burgemeester zijn nieuwjaarswens uit.
De ingang is aan de achterzijde van het stadhuis.

Lees meer

09-01-2015  VVD Delft
Nieuwjaarsborrel
vrijdag 9 januari 2015 op om 17:00 CET
Op vrijdag 9 januari 2015 bent u welkom op de Nieuwjaarsborrel van de VVD Delft.

bron: overzicht alle nieuwjaarsborrels 2015

TOP

delft
zaterdag | 27 december 2014 | 00h01 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_od_20140700.jpg

Vijftien zonden van paus Franciscus
herkenbaar voor Delftse PvdA/GroenLinks tirannie

delft paus_franciscus_bas_verkerk_od.jpg

Paus Franciscus neemt een Renault 4 als dienstauto. Burgemeester Bas Verkerk liet zich jarenlang voor €200.000 in een gepantserde anonieme Audi rondtoeren.

door Jan de Wit, raadslid Onafhankelijk Delft

Paus Franciscus heeft een heldhaftige toespraak gehouden tegen zijn eigen kardinalen. Hij beschuldigde ze van machtshonger en hypocrisie. Hij benoemde vijftien zonden waaraan ze leiden en waarvoor boete gedaan diende te worden zodat de schuldigen met een schoon geweten het nieuwe jaar kunnen inluiden.

Lees meer

Die toespraak is volledig van toepassing op de jarenlange tirannie van de PvdA en GroenLinks in het Delftse bestuur. Nu zijn het D66 en VVD die braaf achter dit verdorven “machtsduo” aanlopen. PvdA en GroenLinks hebben Delft financieel volledig geruïneerd. En nog laat de gemeenteraad die machtswellustelingen verder besturen.

De vijftien ziekten van het jarenlange Delftse PvdA en GroenLinks bestuur

1. Onsterfelijk, immuun en zelfs onmisbaar voelen
Ondanks jarenlang zetelverlies van de PvdA denken ze dat ze onmisbaar zijn voor Delft. Ze leveren zogenaamd goede bestuurders. Maar in werkelijkheid zijn het kneuzen die mislukt zijn in het bedrijfsleven. Alleen in het openbaar bestuur kunnen ze zich handhaven met hun onkunde. Delft kent een serie van grote Linkse profiteurs. Grashoff, Torenstra, Rensen, Bolten, Koning, De Prez en Brandligt. Spoortunnel, Stadskantoor, Avalex, GGD, Sebastiaansbrug en wijkaanpak allemaal financiële Zwarte Gaten.

2. ‘Martalismo’ (van Marta), oftewel excessief werken
De gemeenteraad wordt overspoeld met detaillistische mails en dikke nota”s van de ‘linkse’ ambtenaren kliek. In werkelijkheid moet die wirwar aan stukken de werkelijke besluiten camoufleren. Als je als raadslid al die stukken moet lezen dan moet je zeker geen baan hebben. De gemeenteraad is niet meer te doen als nevenfunctie. Alleen geschikt voor gepensioneerden, uitkeringstrekkers en huisvrouwen.

3. Mentale en spirituele ‘verstening’
De raadsdebatten zijn elitair en voor een buitenstaander onbegrijpelijk. Het is allemaal ontmenselijkt. Besluiten zijn door ambtelijk taalgebruik versluierd. Links Delft is hard en asociaal. Linkse stenentapelaars zijn het. Fallussymbolen van hun machtstijdsperk zijn Stadskantoor, Zuidpoort, Sebastiaansbrug en Spoortunnel.

4. Excessieve planning
Commissievergaderingen gaan voor een groot deel over de procedure. Die procedurele regeltjes neuk vergaderingen moeten een beeld creëren voor de sporadische inspreker en toeschouwer dat de stad besturen erg ingewikkeld is. In werkelijkheid maakt de Linkse ambtelijke propaganda machine de planning. PvdA en GroenLinks hebben de gemeentelijke communicatie volledig in hun macht.

5. Slechte coördinatie, oftewel niet willen samenwerken
PvdA zakkenvullen Torenstra noemde dat “meedenk democratie”. Alleen oppositie partijen die hun ziel verkopen krijgen zo nu en dan een kruimeltje van de taart. Dat zijn ChristenUnie en CDA uiteraard. Net als in de Eerste Kamer zijn dat hier de Farizeeërs bij uitstek.

6. Spirituele alzheimer
De VVD is op haar knieën gaan zitten om met de D66, PvdA en GL kliek mee te doen. Daarvoor hebben ze hun verkiezingsprogramma moeten offeren. De VVD zijn vier jaar lang huichelaars. Excessieve belastingverhogingen, cadeautjes voor langdurige bijstandstrekkers en honderden extra regels met al die nieuwe sociale wetten.

7. Rivaliteit en verwaandheid
Onderling is het grote ruzie in D66, PvdA en GroenLinks over de wethoudersposten. Bij D66 werd lijsttrekker Christine Bel op een zijspoor gezet toen Pechtold voor zijn protegé Aletta Hekker een baantje zocht. Maar ook PvdA wethouder Anne Koning werd onverwacht van haar troon gestoten door Brutus Raimond De Prez.

8. Existentiële schizofrenie
Naar de burger toe komt het college met hun succes verhalen. De nadelen of negatieve effecten worden verzwegen. De PvdA en GroenLinks doen alsof ze Links zijn. Maar na de verkiezingen het is Links lullen en Rechts vullen. De wethouderspost is het enige wat telt. En daarna afvullen met wachtgeld. PvdA wethouder Jan Torenstra was ooit de grootste wachtgeldzakkenvuller van Zuid-Holland. GL Saskia Bolten pakt €245.000 uit Brabants gehucht.

9. Geklets, gemopper en geroddel
Commissievergaderingen zijn een hel. De wet van klets heerst als nooit te voor. In de achterkamers is alles al geregeld. Het zijn schijnvertoningen.

10. Vergoddelijken van de bazen
Burgemeester Bas Verkerk krijgt nooit tegenstand. Hij is hierdoor de machtigste man van Delft. Nadeel is alleen dat hij zijn bijbanen in Brussel veel belangrijker vindt. Ik kan me geen enkel voorstel herinneren van Verkerk dat de Delftenaren omarmden. Verkerk is in werkelijkheid een laffe meeloper. Hij laat de PvdA en GroenLinks zijn Delftse beleid bepalen. Meer, meer asielzoekers uit moslimlanden. Teruggekeerde Jihadisten worden in de watten gelegd.

11. Onverschilligheid naar anderen
Stip raadslid Lisa ten Burg heeft zich al maanden laten vervangen door ene Vollebregt. Stip heeft vijf raadsleden op onze payroll staan. Wat de reden voor haar langdurige ziekmelding is, houdt Stip geheim? Nobody cares.

12. Begrafenisgezichten
Ga maar eens kijken in de raad. Humor of zelfspot is ver te zoeken. Iedereen doet alsof zijn leven er vanaf hangt. Debatten worden vermeden. Alleen domme vragen en antwoorden. Het ergste zijn SP en ChristenUnie in de raad. Lijken wel Sekteleden op audiëntie.

13. Accumuleren, meer willen
De honger naar macht gaat steeds verder. Burgemeester Bas Verkerk wil de Metropool gaan meebesturen. Zijn eigen stad kan hij al niet aan. Hij is een visieloze man. Maar meedoen is belangrijker dan je eigen mening. Raadsleden willen allemaal wethouder worden. De haantjes in de fractie pikken de hennetjes kaal.

14. Gesloten kringen, waar bij de groep horen belangrijker is dan horen bij je partij
Raadsuitjes, wandelingen excursies presentatie daar moet je als raadslid vooral bij zijn. Daar worden de persoonlijke contacten gelegd. het ons-kent-ons gevoel wordt door de Griffie aangewakkerd. De Griffie is als de Curie van het Vaticaan. De Griffie is door-en-door de rechterhand van de wethouders (kardinalen)

15. Jezelf willen verrijken en opscheppen
Echte veranderingen zoals terugtreden PvdA en GroenLinks wethouders worden vermeden. Artikel 12 uitkering aanvragen bij het Rijk wordt niet gedaan wegens machtsverlies. De Delftenaar moet boeten voor de door GroenLinks en PvdA veroorzaakte financiële ramp met de spoorzone. Opgeschept wordt over een Begroting 2015 die jarenlang niet sluitend is. Voor het ‘worst case’ scenario is geen oplossing. Voorop staat dat deze twee linkse wethouders door moeten. Hun zakken worden nog jarenlang gevuld. De Stadskrant schept in paginagrootte lofzangen op over hun Linkse heldendaden.

bron: http://onafhankelijkdelft.nl/vijftien-zonden-van-paus-franciscus-herkenbaar-in-delftse-pvdagl-tirannie/

TERUG NAAR BOVEN

delft
donderdag | 25 december 2014 | 16h25 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_nos_252x61_2014.jpg

Koning:
Nederland is meer dan 17 miljoen selfies

delft koning_willem_alexander_kersttoespraak_2014.jpg

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander ...

bron: http://nos.nl/artikel/2010612-koning-nederland-is-meer-dan-17-miljoen-selfies.html

TERUG NAAR BOVEN

delft
woensdag | 24 december 2014 | 00h45 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |


delft prettige_kerstdagen_2014.jpg

en een Gelukkig Nieuwjaar.
harrie fruyt van hertog, redactie PolitiekDelft.nl

TERUG NAAR BOVEN

delft
woensdag | 24 december 2014 | 00h36 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_gl_179x50_20140900.jpg

GroenLinks bezuinigt niet op de Delftpas

delft ingridlipsgroenlinks2014.jpg

door Ingrid Lips, raadslid GroenLinks

Moeilijke tijden vragen om slimme investeringen. Met die gedachte kondigde GroenLinks een motie aan voor de gemeenteraad van 18 december. Daarin wordt het college opgeroepen om het reductietarief voor de Delftpas voor mensen met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm in stand te houden.
...
bron: https://delft.groenlinks.nl/nieuws/groenlinks-bezuinigt-niet-op-de-delftpas

TERUG NAAR BOVEN

delft
dinsdag | 23 december 2014 | 21h15 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

PvdA Nieuwsberichten december 2014

delft pvda_krant_20141221_1.jpg    delft pvda_krant_20141221_2.jpg

Klik hier voor vergroten afbeeldingen

delft pvda_krant_20141221_1.jpg   
delft pvda_krant_20141221_2.jpg

TERUG NAAR BOVEN

delft
dinsdag | 23 december 2014 | 15h06 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft

bron: http://onafhankelijkdelft.nl/microposts/4861/

TERUG NAAR BOVEN

delft
dinsdag | 23 december 2014 | 14h54 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_stip_website507x52.jpg

Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!

delft

Na een drukke periode met als hoogtepunt de begrotingsraad van afgelopen donderdag, is net als de kerstvakantie nu ook het kerstreces voor de Delftse raad begonnen. Fractie en bestuur van STIP wensen je fijne kerstdagen en een fabuleus 2015! Overigens vindt 2 januari om 17.00 uur de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Delft met de inwoners plaats in het stadhuis.
...
bron: http://stipdelft.nl/actueel/440/fijne-kerst-en-gelukkig-nieuwjaar

TERUG NAAR BOVEN

delft
dinsdag | 23 december 2014 | 09h52 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

Kerstpakketten in Delft?
VVD Delft altijd tegen geweest.
hfvh

delft logo_binnenlands_bestuur_317x70_20141021.jpg

'KARIG KERSTCADEAU VOELT ALS GEBREK WAARDERING'

door Esther Walstra, Binnenlands Bestuur

‘Een gegeven paard kijk je niet in de bek, verwende ambtenaren, gezeur.’ De kritiek op de Amsterdamse gemeenteambtenaren die ontevreden zijn over hun kerstpakket, zijn niet mals. Alle 13 duizend ambtenaren kregen dit jaar ‘slechts’ een scheurkalender en sleutelhanger. Een aantal van hen deed hun beklag hierover. Ambtenarenvakbond Abvakabo FNV toont begrip voor de teleurstelling. ‘Ze vatten het karige kerstcadeau toch op als gebrek aan waardering,’ aldus Bert de Haas van de vakbond.
...
Afschaffen
De kerstpakketten voor ambtenaren staan ter discussie. Verschillende gemeenten, waaronder Enschede, Borne, Súdwest-Fryslân, Loon op Zand en Roermond, hebben ze als bezuinigingsmaatregel al afgeschaft. Andere gemeenten, zoals het Brabantse Alphen-Chaam, halveerde de waarde van het pakket. Ook In de gemeente Utrechtse Heuvelrug krijgen de ambtenaren dit jaar voor het laatst een traditioneel kerstpakket, al wordt er nog wel gekeken naar een andere manier om de waardering voor de medewerkers in 2015 tot uiting te brengen.
...
bron: http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en-carriere/nieuws/karig-kerstcadeau-voelt-als-gebrek-waardering.9456878.lynkx

TERUG NAAR BOVEN

delft
maandag | 22 december 2014 | 23h18 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_doz_20140700.jpg

Gasthuisplaats kan en moet mooiere plek worden, vinden duoS architecten en Weboma

delft gasthuisplaats_snijders_doz.jpg

door Jesper Neeleman, Delft op Zondag

De Gasthuisplaats is, vindt menigeen, al jaren een rotte kies in de binnenstad. Handig voor de parkeerruimte, maar verder? Als het aan duoS architecten en Weboma ligt verrijst hier de komende jaren een nieuw maar klassiek stukje binnenstad met 45 koopwoningen.

Lees meer

Afgelopen jaar presenteerden ze hun plannen voor de Gasthuisplaats. Onder meer op een bijeenkomst van Netwerk Binnenstad. De reacties waren positief, ook bij de Gemeente Delft. “Wethouders als Anne Koning en Milène Junius hebben de hete aardappel van de Gasthuisplaats altijd voor zich uitgeschoven”, vertelt Jan Snijders van duoS architecten. “Maar huidig wethouder Ferrie Förster vindt het een leuk pan. Begin volgend jaar hebben we weer een afspraak met hem waarbij we tot concrete plannen willen komen.”

Budgetneutraal
Belangrijk punt daarbij is dat dit project voor Weboma en duoS architecten wordt uitgevoerd. Die partijen zetten erop in dat het project voor de Gemeente Delft ‘budgetneutraal’ is. Dat betekent, simpel gezegd, dat het de gemeente geen euro gaat kosten en geen euro gaat opleveren. “Daar gaan we vanuit, maar het is moeilijk te zeggen”, zegt Snijders. “Er zitten behoorlijk wat aannames in de kosten.” Zo kúnnen de kosten van de bouwvoorbereiding flink oplopen. Op en rond de Gasthuisplaats liggen nog zo’n 750 skeletten uit de Middeleeuwen, die niet zomaar de afvalcontainers in mogen. Onder de woningen moet een éénlaags parkeergarage komen met plaats voor 108 voertuigen. En zoals iedere Delftenaar weet kunnen grote bouwprojecten altijd net iets duurder uitvallen dan vooraf werd gedacht. “Dit is een project voor de liefhebber”, geeft de Delftse architect aan.

Goede kans
Maar, geeft Jan Snijders aan, voor hem is het glas altijd halfvol. “Ik denk dat we een goede kans maken dat dit plan uitgevoerd mag gaan worden. Het is momenteel het enige plan dat bij de gemeente in de pijpleiding zit. De Gasthuisplaats ligt op zó’n mooie plek in de stad, het is jammer dat het er nu zo desolaat uitziet. Er moet daar echt een keer wat gaan gebeuren.” Daarbij willen ze de vier hoeken van het plein, met de Synagoge, het Congregatiegebouw, het Zusterhuis en woningen aan de Huyterstraat, in stand houden. Tussen die vier punten moet een complex verrijzen met allerlei soorten woningen voor starters, kenniswerkers en ouderen. Aan de kant van de Koornmarkt moeten enkele vierlaagse grachtenpanden voor de meer vermogende Delftenaren komen. Tussen de woningen, waarin historische elementen worden verwerkt, komt een openbaar en klassiek binnenhof dat te bereiken is vanaf een poort aan de Koornmarkt. “Dat wordt geen modern park, maar een klassiek hofje, vergelijkbaar met de tuin bij het Prinsenhof of het Hofje van Pauw”, meldt Snijders.

Mocht de wethouder begin volgend jaar groen licht geven, dan moet het plan worden ingepast in het bestemmingsplan binnenstad en moeten allerlei procedures worden doorlopen. In het gunstigste geval, denkt Snijders, kan de bouw dan medio 2016/2017 beginnen. “We kunnen ook nog tien of twintig jaar wachten met het opknappen van de Gasthuisplaats, maar het probleem lost zich niet vanzelf op. Wij willen er weer een mooie openbare ruimte van maken, met grote diversiteit aan soorten woningen. Waar jong, oud en mensen met geld en met minder geld met plezier kunnen gaan wonen.”

bron: http://www.delftopzondag.nl/algemeen/gasthuisplaats-kan-en-moet-mooiere-plek-worden-vinden-duos-architecten-en-weboma

TERUG NAAR BOVEN

delft
maandag | 22 december 2014 | 23h05 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_doz_20140700.jpg

Nog meer vertraging voor nieuwe Sebastiaansbrug en Tram 19

delft

door Delft op Zondag
...
Tot voor kort gingen de Gemeente Delft, Provincie Zuid-Holland en Stadsgewest Haaglanden er nog vanuit dat Tramlijn 19 in het tweede kwartaal van 2017 naar Technopolis kon rijden, maar ook die planning wordt niet gehaald. De reden van deze zoveelste vertraging: een discussie over de te verwachten geluidsoverlast. Dertien direct omwonenden van de Sebastiaansbrug vrezen dat een nieuwe tramlijn bij hen voor de deur voor veel geluidsoverlast zorgt. Dat zou, stelde de Gemeente Delft, wel mee vallen. De bewoners gingen hun gelijk bij de rechter halen. Met succes. De rechter bepaalde vorige maand dat de omgevingsvergunning voor een nieuwe Sebastiaansbrug moest worden vernietigd. En het akoestisch onderzoek naar de mogelijke toename van geluid moet opnieuw worden uitgevoerd.
...
bron: http://www.delftopzondag.nl/algemeen/nog-meer-vertraging-voor-nieuwe-sebastiaansbrug-en-tram-19

TERUG NAAR BOVEN

delft
maandag | 22 december 2014 | 22h48 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_doz_20140700.jpg

Meuleman wordt niet vervolgd en Stienstra biedt geen excuses aan

door Jesper Neeleman, Delft op Zondag

Aad Meuleman hoeft niet langer te vrezen voor een straf vanwege lekken van geheime informatie. De Officier van Justitie besloot de fractievoorzitter van Stadsbelangen Delft niet te vervolgen.

Meuleman is blij met deze uitspraak. Oud-wethouder Aad Bonthuis wil nu dat Pieter Stienstra (D66), de man die aangifte deed tegen Meuleman, publiekelijk zijn excuses aanbiedt. Stienstra is dit niet van plan, reageert hij.
Het ‘lek-verhaal’ begint afgelopen zomer als Aad Meuleman tijdens een commissievergadering over de Sebastiaansbrug een bedrag noemt dat geheim verklaard zou zijn. Stienstra, voorzitter van de betreffende commissie, doet daarom aangifte. Meuleman, die zich verdedigt door te stellen dat hij een ‘fictief bedrag’ noemde, moet daags na Stienstra’s aangifte naar het bureau komen en wordt door de recherche verhoord.
...
bron: http://www.delftopzondag.nl/algemeen/meuleman-wordt-niet-vervolgd-en-stienstra-biedt-geen-excuses-aan

TERUG NAAR BOVEN

delft
maandag | 22 december 2014 | 18h10 | week 52 | POLITIEKDELFT.NL |

delft logo_pvda_20141018_301x68.jpg

Veertien procent van ons energie duurzaam opwekken, dat gaat nooit lukken voor 2020. Toch was het ooit de bedoeling om zelfs nog veel verder te gaan. Binnen de “Haagse” coalitie wordt erover geruzied. De VVD wil niet bijsturen en de PvdA zegt wel dat de situatie onaanvaardbaar is, maar komt niet met plannen.

Een oplossing is dat we duurzame warmtenetten ontwikkelen. De provincie Zuid-Holland en de gemeentes Rotterdam en Den Haag zijn er voorstander van. Delft en Midden-Delfland liggen hier midden tussenin en kunnen zich nog aansluiten. Hebben we lokaal de politieke moed om voorop te lopen? Daarover gaat het Politiek Café van 3 december.

Gaat Delft duurzaam!

Is het uitroepteken terecht of blijft het een vraagteken?

Op 3 december werd in dit debat duidelijk dat er iets moet gaan gebeuren op het gebied van zuiniger omgaan met en beter gebruik van de beschikbare energiebronnen in Nederland. De deelnemers zijn na de gezamenlijke maaltijd welgemoed met het debat van start gegaan. De inleidende sprekers waren Robert Geurts, programmaleider Energie van de provincie Zuid-Holland en Marc van der Steen, directeur RebelGroup. Onze dagvoorzitter was Karin Schrederhof.

Het nu nog beschikbare aardgas zal in de toekomst niet meer de belangrijkste leverancier zijn van warmte, zowel voor de huishoudens als voor de industrie. Nederland moet daarom zorgen dat er tegen de tijd dat het aardgas op of heel duur is, voor alternatieven. En die zijn er nu al!

De regio Rotterdam maakt nu een te veel aan warmte, die niet kan worden gebruikt. Deze beschikbare warmte wordt letterlijk in het water van de Maas gegooid. Dus gooi deze energie niet weg, maar zorg er voor dat het nuttig wordt!

In de nabijheid van Rotterdam, maar ook in Delft zijn al warmte netwerken beschikbaar. Dat betekent, dat als verbindingen tussen deze bestaande netwerken, uitgebreid met een heel stelsel van nieuwe netwerken, naar onder meer de Glastuinbouw in het Westland en de netwerken in Den Haag, een belangrijk nieuw warmte netwerk kan gaan ontstaan, die de huizen, en kantoren en bedrijven van warmte kan gaan voorzien. De restwarmte uit Rotterdam verspreidt zich dan over een groot deel van Zuid-Holland en eindigt niet meer in de Maas.

- Mooi plan, maar wat zijn de geschatte kosten en wie kan dat betalen?
- Is de prijs voor de afnemers van de geleverde warmte net zo groot als nu met het aardgas?
- Heeft Rotterdam in de komende jaren voldoende restwarmte beschikbaar?
- Welke andere middelen zijn geschikt om de CO2 uitstoot te verlagen?
- Kunnen de oude binnensteden ook profiteren van de nieuwe warmtenetwerken?

Over al deze vragen uit de zaal en nog veel meer onderwerpen, die werden aangeroerd, maar vooral ook door de deskundige beantwoording en de goede voorbeelden die werden gepresenteerd, ontstond er een levendig en leerzaam debat.

Daarom; Beste Karin, Robbert en Marc, hartelijk dank voor jullie deskundige inbreng, het was weer een leerzame avond voor velen van ons.

En o ja, vraagteken of uitroepteken, vanavond zeker een uitroepteken!

In januari 2015 houdt de PvdA Delft/Midden-Delfland een politiekcafé met als onderwerp:

“De Participatiewet”.

Op 18 februari is in het politiekcafé een debat tussen de kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Namens ’t Boterhuisteam van de PvdA Delft/Midden-Delfland,

Jan Drese

bron: http://www.pvdadelft.nl/delft/index.php/home/new-article-holder/new-article-page-20/

--------------------------------------------------------------------------------
"Stadsverwarming (scriptie 1982)"
"Het Delftse warmtebedrijf boeit mij, te meer daar ik in 1982 een scriptie over Stadsverwarming schreef. De milieu-paragraaf ontbreekt omdat die toen geen rol speelde. Alleen de economische motieven waren bepalend."
naar: scriptie Stadsverwarming - harrie fruyt van hertog

TERUG NAAR BOVENhtml5 logo Valide CSS!